Esteticul nu este rupt de cognitiv. Întreaga experiență a cunoașterii umane arată că o anumită încredere în simplitatea ascunsă a lumii îi ghidează atât pe savant cât și pe artist- Solomon Marcus

joi, 23 iunie 2011

Anunț

Din păcate am întâmpinat niște probleme tehnice (sănătatea despre care vorbeam) și o să întrerup activitatea obișnuită pe o perioada nedeterminată(totuși este un termen deci este cert-un termen incert care nu se referă la moarte- în sfârșit un exemplu)

Cum ziceam, atunci când ai probleme de sănătate nu mai contează nimic-nici chiar dreptul:) și nu e fun să îți petreci timpul  cu cineva bolnav:)

Filmul verii : Dekalog, 1989
Documentarul verii : James Burke: Connections
Autorul verii: Solomon Marcus-Erdos number 1 :)
Melodia verii Man in the mirror- Michael Jackson
Revista verii: ȘTIINȚĂ&TEHNICĂ
Sfatul verii: antenție la căpușe!- adica mentineti un mediu alcalin in organism ( http://www.scritube.com/medicina/alimentatie-nutritie/Alimente-alcaline-si-acide-Hip32192514.php )

PS: Daca asemenea oameni (Solomon Marcus) fac parte din Academia Romana e clar ca mergem in directia buna(ca stat).

PS' A nu se intelege ca ce am spus mai sus are legatura cu politica. Statul se refera la populatie. Daca vrem sa evoluam trebuie sa evolueze in primul rand cetateanul.

PS2 Mai mult de 15 pagini pe zi nu pot sa citesc din cartea lui, Inventie si descoperire (adica doua-trei sectiuni)http://www.scritube.com/medicina/alimentatie-nutritie/Alimente-alcaline-si-acide-Hip32192514.php

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu