Esteticul nu este rupt de cognitiv. Întreaga experiență a cunoașterii umane arată că o anumită încredere în simplitatea ascunsă a lumii îi ghidează atât pe savant cât și pe artist- Solomon Marcus

vineri, 27 mai 2011

Recomandare

Se vede ca e vacanta de vara:)

Recomandarea: renuntati la masini in oras

Ca orice est-european care a primit masina prin intermediul unei liberalitati de la varsta de 18 ani, am mers numai cu masina, chiar daca sunt originara dintr-un oras mic.

Anul acesta, din cauza unor probleme de sanatate m-am aflat in incapacitatea de a conduce timp de 2 luni (timp in care ma aflam in Bucuresti).

Problemele de sanatate m-au vindecat de boala de a merge cu masina peste tot. Si faptul ca am renuntat la masina m-a ajutat extraordinar de mult in problemele de sanatate :).

plusuri: - miscarea zilnica, atat de necesara pentru a ramane sanatosi
         - reducerea cotelor de stres considerabil. Nici nu te mai stresezi cum o facem toti in trafic si despre       miscare se spune ca reduce stresul.
         - timpul. Desi dureaza mai mult poti sa faci ceva in timpul asta (ex: citit ascultat muzica)
         - banii . Nu cred ca este necesara nicio explicatie aici :)

minusuri: -    :)

Ce sa zic, e mult mai confortabil sa mergi cu metroul sau autobuzul. Si am o banuiala ca, cu cat le vom folosi mai multi, mijloacele de transport in comun vor deveni si mai confortabile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu